GIRONANOTICIES.COM - Logo

El diari digital d'Andorra!

03/10/2023

::


Andorra Notícies (AN) és el digital que fomenta l'ús del català i les noves tecnologies. Un mitjà promotor de la cultura catalana al Principat d'Andorra i a tot Catalunya. AN edita el diari electrònic www.Andorranoticies.com, d'interès públic.

ANDORRA NOTICIES

És el gabinet de premsa, conferències, cultura, entrevistes i notícies del moment en temps real que gestiona el grup AN del principat d'Andorra. El punt d'informació i notícies de proximitat és el nostre punt de referència, però també cobrim altres àrees d'interès general. Defensem la llibertat d'expressió, per això som un mitjà independent, plural, sense censura i amb la màxima llibertat d'expressió. Apostem per les informacions locals i les noves tecnologies.

Andorranoticies.com PATRIMONI DIGITAL D'ANDORRA!

Projecte:

  • Dins del nostre projecte es desenvolupen formats audiovisuals i reportatges culturals i d'interès general.

  • Apostem pel desenvolupament de les infraestructures de telecomunicacions i la immediatesa en les informacions de proximitat.

  • El mitjà Andorra Notícies també dóna la possibilitat de poder fer pràctiques als estudiants de periodisme i a periodistes a l'atur, i a professionals del món de la ràdio i la televisió.


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia