GIRONANOTICIES.COM - Logo

El diari digital d'Andorra!

18/01/2019

::
Andorra


El Govern i els sindicats mantindran una darrera reunió per buscar el màxim d’acord en el projecte de llei de la Funció Pública

Andorra  -  05/03/2018  - 

Ambdues parts s’han emplaçat al dilluns vinent a una darrera reunió de treball amb l’objectiu d’assolir el màxim d’acords possibles

El Govern i els sindicats han mantingut, aquest dilluns, una nova reunió en què s’ha finalitzat la revisió de l’articulat del projecte de llei de la Funció Pública. La trobada ha estat encapçalada per la ministra de la Funció Pública i Reforma de l’Administració, Eva Descarrega, i acompanyada pels ministres d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, i d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, i del secretari d’Estat Antoni Rodríguez i la coordinadora de la Funció Pública, Elisabeth Almarcha.

En la que ha estat la tercera reunió de treball dels ministres amb els representants sindicals, s’ha finalitzat l’anàlisi detallat de cada un dels articles i ambdues parts han pogut expressar el seu posicionament al respecte.

Així, a més dels acords que ja es van anunciar en la darrera reunió, aquest dilluns el Govern ha presentat un estudi d’impacte econòmic de les mesures correctores pel que fa al punt de partida de l’avaluació de l’acompliment del personal que ja forma part de l’Administració. En aquest sentit, el Govern s’ha compromès a valorar el cost d’aquestes mesures.

Ambdues parts s’han emplaçat al dilluns vinent a una darrera reunió de treball amb l’objectiu d’assolir el màxim d’acords possibles.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya