GIRONANOTICIES.COM - Logo

El diari digital d'Andorra!

18/01/2022

::




Andorra


Els museu de gestió del Govern comencen l’horari d’hivern

Andorra  -  03/11/2021  - 

Altres equipaments del país entren també en fase d’horaris hivernals: el Museu Carmen Thyssen Andorra i el Museu de la Moto

Els museus de gestió estatal retornen, a partir d’aquest dimarts 2 de novembre, a l’horari hivernal. Cal recordar que durant els últims 15 mesos s’ha mantingut l’horari d’estiu dels centres per a adaptar-se a la situació pandèmica, prenent mesures per servir els ciutadans en un entorn canviant. La represa de l’horari d’hivern s’emmarca en el retorn de l’activitat a la majoria de sectors del país.

D’aquesta manera, els equipaments de gestió del Govern estaran oberts de dimarts a dissabte de 10 a 14 i de 15 a 18 hores. Per la seva banda, l’Espai Columba seguirà obrint també els diumenges d’11 a 14 h. Aquests equipaments mantindran aquests horaris fins al 2 de maig, moment en què es retornarà a l’horari estival, que amplia l’obertura dominical a tots els museus.

Altres equipaments del país entren també en fase d’horaris hivernals: el Museu Carmen Thyssen Andorra, que a partir del dia 2 de novembre obrirà de dimarts a divendres de 10 a 18 h, dissabte de 10 a 19 h i diumenge de 10 a 14 h, i el Museu de la Moto, que obre de dimecres a dissabte de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 19 h, i diumenge de 10 a 17 h.

 


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya