GIRONANOTICIES.COM - Logo

El diari digital d'Andorra!

27/09/2020

::
Andorra


Les autoritats sanitàries han determinat els protocols específics per al Coronavirus

Andorra  -  31/01/2020  - 

El Ministeri d‘Afers Exteriors demana a aquells ciutadans que hagin viatjat durant les últimes setmanes a la Xina es posin en contacte amb el telèfon d’emergències consulars

El Ministeri de Salut informa que s’ha determinat el protocol específic d’actuació davant d’un possible cas d’infecció per Coronavirus a Andorra. El protocol ha estat desenvolupat pel Consell Assessor sobre la Patologia Infecciosa, el Grup d’infeccions nosocomials del SAAS i tècniques de l’Àrea de Prevenció, Promoció i Vigilància de la Salut i ha estat distribuït a tots els professionals de la salut del país. El text determina les mesures d’actuació davant la sospita d’un cas i es pot consultar al web del ministeri ( https://bit.ly/2GEvwPT).

El grup de treball està en contacte constant amb les autoritats sanitàries internacionals per actualitzar i adaptar els protocols a les recomanacions de la OMS, que ha declarat el coronavirus emergència internacional de salut pública ( https://bit.ly/2uMm5vc).

El Ministeri d‘Afers Exteriors demana a aquells ciutadans que hagin viatjat durant les últimes setmanes a la Xina es posin en contacte amb el telèfon d’emergències consulars (+376) 324 292. També es recomana que totes les persones que tinguin planificat viatjar facin servir el registre de viatgers disponible al web.

Més informació sobre què és aquesta afectació i com actuar al web del Ministeri de Salut ( https://bit.ly/3149MX1) i l'OMS ( https://bit.ly/3aIUgnP)


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya