GIRONANOTICIES.COM - Logo

El diari digital d'Andorra!

18/11/2018

::
Andorra


Els ambaixadors de 10 països presenten les credencials al copríncep episcopal

Andorra  -  01/12/2017  - 

Durant aquest dijous i divendres, a més, la ministra ha mantingut reunions privades amb tots els ambaixadors a l’edifici administratiu del Govern

El copríncep episcopal i arquebisbe d’Urgell, Joan Enric Vives, ha rebut, aquest divendres, els ambaixadors de deu països, en l’acte de presentació i lliurament de les cartes credencials.

El copríncep s’ha reunit amb cada un dels ambaixadors acompanyat del seu representant, Josep Maria Mauri, i de la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, que ha participat per primera vegada en aquest acte al Palau Episcopal.

En les reunions, Vives ha desitjat una bona cooperació bilateral entre Andorra i cada un dels països, i ha demanat, als ambaixadors de països membres de la Unió Europea, el seu suport en les negociacions per a l’acord d’associació.

Han presentat les cartes credencials els ambaixadors de Cambodja, Widhya Chem, d’Eslovènia, Renata Cvelbar, de Suïssa, Giulio Haas, de Kosovo, Qëndrim Gashi, dels Països Baixos, Pieter De Gooijer, de Guatemala, Fernando Molina, de Luxemburg, Michèle Pranchère-Tomassini, d’Irlanda, Síle Maguire, de Finlàndia, Tiina Jortikka-Laitinen, i de Ghana, Elizabeth Adjei.

Durant aquest dijous i divendres, a més, la ministra ha mantingut reunions privades amb tots els ambaixadors a l’edifici administratiu del Govern.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya