GIRONANOTICIES.COM - Logo

El diari digital d'Andorra!

13/08/2020

::
Andorra


Prop d’un miler d’alumnes d’Andorra i dels Pirineus participaran en el concurs Whatsapp relats

Andorra  -  13/01/2020  - 

La iniciativa, que arriba a la quarta edició, està organitzada conjuntament pel Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, l’Associació del Llibre del Pirineu i el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya

Uns 900 alumnes de quinze centres escolars, vuit d’ells del Principat d’Andorra i set comarques dels Pirineus, participaran aquest dimarts al concurs de relats breus WhatsApp relats. Una proposta que fomenta les bones pràctiques amb el mòbil, la creativitat i les relacions amb els territoris veïns i que s’adreça a estudiants de quart curs de segona ensenyança i nivell equivalents.

Per primera vegada s’hi adhereixen l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Ordino, el Col·legi Sant Ermengol i el Col·legi Sagrada Família. Els altres centres docents que hi participen des d’anys anteriors són les Escoles Andorranes d’Encamp i Santa Coloma, el Lycée Comte de Foix, el Colegio Español María Moliner i l’Àgora International School.

La iniciativa, que arriba a la quarta edició, està organitzada conjuntament pel Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, l’Associació del Llibre del Pirineu i el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya. També hi col·laboren l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), així com el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

El mateix dimarts els professors rebran un missatge amb un tema. A partir d’aquest moment, els alumnes tindran una hora per escriure un microconte d’un màxim de 100 paraules i que hauran d’enviar com a missatge de WhatsApp.

El jurat, format per persones de l’àmbit de la cultura literària d’ambdós costats de la frontera, triarà 10 relats i n’escolliran els tres millors. El guanyador s’endurà una tauleta tàctil; el segon, un rellotge intel·ligent i el tercer, una motxilla amb carregador solar. Els finalistes obtindran uns auriculars sense fils. A més hi haurà un lot de llibres per als centres dels alumnes guanyadors.

L’acte de lliurament de premis té lloc alternativament entre Andorra i la Seu d’Urgell. Aquest curs es farà a la sala Immaculada del Centre Cultural Les Monges de la capital alturgellenca el 12 de març.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya