GIRONANOTICIES.COM - Logo

El diari digital d'Andorra!

25/05/2020

::
Andorra


Jordi Gallardo inaugura la I Jornada Internacional d’Empreses Tecnològiques per al Comerç a Andorra

Andorra  -  20/11/2019  - 

Jordi Gallardo ha inaugurat la primera Jornada Internacional d’Empreses Tecnològiques per al Comerç a Andorra, organitzada per Actua i The Shopping Mile, que s’ha celebrat aquest dimecres al Centre de Congressos d’Andorra la Vella

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha destacat que “una de les tasques de l’Administració és dotar d’eines a sectors estratègics, com és el del comerç. Des del Govern ja fa un temps que està treballant una sèrie de projectes que ha d’intentar aterrar i materialitzar per poder posar a l’abast d’empreses del país i del sector comercial perquè puguin ser més competitius i revisar la seva estratègia”. A tall d’exemple Gallardo ha enumerat la bases de dades nacional (Data Hub) i l’acord amb VISA, i ha recordat la importància de que les empreses puguin ser multicanal “perquè no es pot viure d’esquenes a les noves tendències internacionals”.

Jordi Gallardo ha inaugurat la primera Jornada Internacional d’Empreses Tecnològiques per al Comerç a Andorra, organitzada per Actua i The Shopping Mile, que s’ha celebrat aquest dimecres al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, que ha aplegat 26 empreses del sector d’Andorra, Espanya i França, amb l’assistència d’uns 200 professionals del sector. Durant la jornada s’han donat a conèixer solucions innovadores i tangibles per a tot tipus de comerços i punts de venta, i s’han presentat les principals tendències internacionals del sector, així com novetats i solucions perquè les empreses coneguin i tinguin a l’abast eines tecnològiques.

Precisament les noves tendències mundials del comerç han centrat les intervencions del secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, i de la presidenta de The Shopping Mile, Sònia Yebra, que han presentat les principals conclusions del passat World Retail Congress celebrat a Àmsterdam. La directora d’Actua Empresa, Judit Hidalgo, ha recordat que “ens vam donar compte que al sector del comerç els hi faltava molt coneixement i aproximació a les noves tecnologies que estan donant solucions i amb aquest repte vam crear aquesta jornada”.

Posteriorment el director d’Actua Innovació, Marc Pons, ha explicat la feina que s’està realitzant al Data Hub, que és la plataforma nacional de dades, i quines eines comença a oferir per al sector turístic i del comerç d’Andorra.Per la seva banda, el reconegut expert en neurolearning i neuromàrqueting, Ivo Güell, ha ofert diversos consells i estratègies per arribar als clients.

La jornada ha finalitzat amb desenes de reunions empresarials on han participat representants de 26 societats d’Andorra, Espanya i França, i professionals de diversos sectors.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya