GIRONANOTICIES.COM - Logo

El diari digital d'Andorra!

18/11/2018

::
Andorra


Afers Socials i Carnet Jove Andorra signen un conveni de col·laboració per oferir gratuïtament el carnet als joves en situació de vulnerabilitat

Andorra  -  27/11/2017  - 

El conveni té com a voluntat treballar amb aquests col·lectius per tal d'afavorir el seu desenvolupament i la seva integració social mitjançant diferents accions

El ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, i el president de l'Associació Carnet Jove Andorra, Marc Pons, han signat avui un conveni de col·laboració per tal d'apropar i oferir a totes les persones joves d'entre 12 i 30 anys, ambdós edats incloses, que es troben en situació vulnerable, els serveis del Carnet Jove a Andorra i a la resta d'Europa.

El conveni té com a voluntat treballar amb aquests col·lectius per tal d'afavorir el seu desenvolupament i la seva integració social mitjançant diferents accions. L'acord permet a tots els joves tutelats, extutelats o amb una discapacitat reconeguda de sol·licitar gratuïtament el Carnet Jove Clàssic i accedir als 60.000 avantatges disponibles actualment a Europa. A més a més, el Carnet inclou una assegurança de viatges arreu del món i activitats i propostes al llarg de l'any.

Els joves tutelats, extutelats i en situació de vulnerabilitat que desitgin fer-se el Carnet Jove, hauran d'adreçar-se a l'Àrea de Suport als Joves Tutelats i Extutelats per tal de formalitzar la sol·licitud. Pel que fa als joves amb discapacitat podran dirigir-se a l'oficina del Carnet Jove Andorra o als Punts d'Informació Juvenils per a l'obtenció gratuïta del Carnet Jove, amb la presentació prèvia de la targeta blava i d'un document d'identitat i una fotografia.

Amb aquest conveni també s'ha expressat el compromís de tractar, a través dels canals del Carnet Jove, temes que puguin interessar a aquest col·lectiu com el projecte d'emancipació o els viatges inclusius, entre d'altres. Així mateix, l'acord obre les portes a altres col·laboracions com ara donar més visibilitat a aquest joves en les diferents activitats que s'organitzen des de l'Associació Carnet Jove Andorra o treballar en projectes comuns amb l'objectiu d'incloure i normalitzar els col·lectius que són destinataris del conveni en la societat.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya