GIRONANOTICIES.COM - Logo

El diari digital d'Andorra!

28/05/2020

::
Andorra


El comitè bilateral Fulbright celebra la seva reunió anual de seguiment

Andorra  -  16/09/2019  - 

Ambdues delegacions han coincidit en posar en relleu les excel·lents relacions bilaterals existents entre el Principat i els Estats Units i han mostrat la voluntat de donar continuïtat i enfortir la cooperació en el futur

El comitè bilateral Fulbright Andorra ha celebrat aquest dilluns la seva reunió anual a l’Edifici Administratiu del Govern. La trobada l'han encapçalat els dos copresidents, la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, i el cònsol general dels Estats Units d’Amèrica (EUA) a Andorra amb residència a Barcelona, Robert John Riley. També han estat presents la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, la directora d'Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l'Estudi i del Programa Fulbright Andorra, Meritxell Gallo, i el rector de la Universitat d'Andorra, Miquel Nicolau.

La trobada ha servit per fer el seguiment dels programes associats a aquest conveni entre Andorra i els EUA, com són els ajuts en màster i doctorat per andorrans que cursen els estudis als Estats Units o el programa d'assistents de conversa en llengua anglesa als centres escolars del sistema educatiu andorrà.

Ambdues delegacions han coincidit en posar en relleu les excel·lents relacions bilaterals existents entre el Principat i els Estats Units i han mostrat la voluntat de donar continuïtat i enfortir la cooperació en el futur.

En aquest sentit, de cara a l’any 2020, es començarà a treballar en els actes de commemoració del 25è aniversari de l’establiment de les relacions diplomàtiques i dels 20 anys de signatura del Protocol d’entesa entre el Govern d’Andorra i el Govern d’EUA sobre el programa d’intercanvi Fulbright.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya