GIRONANOTICIES.COM - Logo

El diari digital d'Andorra!

07/07/2020

::
Andorra


Gallardo afirma que el Govern treballa per oferir noves dades referents al preu de l’habitatge de lloguer

Andorra  -  27/08/2019  - 

El Govern treballa conjuntament amb el Col·legi d’Agents i Gestors Immobiliaris d’Andorra (AGIA) per poder oferir dades actualitzades i precises tant del preu del lloguer com del preu del metre quadrat

El titular de la cartera de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha explicat aquest dimarts les dades que el Departament d’Estadística, adscrit al seu Ministeri, ha publicat en relació a l’enquesta de pressupostos familiars. El ministre ha matisat que es tracta d’una enquesta que es fa des del 2001 i amb una metodologia que emana del Pla d’Estadística. Així, la mostra que s’utilitza per extreure les xifres és de 920 llars. D’aquestes, una quarta part es renova en cada ocasió i la resta repeteixen.

Pel que fa a l’anàlisi de les dades del consum de lloguer, amb una mitjana de 601 euros segons reflecteix la nota d’Estadística, Gallardo ha precisat que fa referència “al percentatge dels ingressos que les famílies destinen a l’allotjament” i no pas al preu actual d’accés a l’habitatge. En aquest sentit, el ministre ha posat de manifest que tal com es va acordar en la primera reunió de la Taula de l’Habitatge, el Govern treballa conjuntament amb el Col·legi d’Agents i Gestors Immobiliaris d’Andorra (AGIA) per poder oferir dades actualitzades i precises tant del preu del lloguer com del preu del metre quadrat.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya