GIRONANOTICIES.COM - Logo

El diari digital d'Andorra!

25/05/2020

::
Andorra


El túnel d’Envalira serà gratuït a partir d’aquesta mitjanit fins que es restableixi l’accés de la carretera RN22

Andorra  -  02/05/2019  - 

El cap de Govern en funcions, tècnics d’Ordenament Territorial i el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres Arauz, tenen previst traslladar-se demà a la zona de l’esllavissada per fer una visita d’obres

El Govern en funcions ha decretat que el túnel d’Envalira serà gratuït a partir d’aquesta mitjanit durant les pròximes setmanes, fins que es restableixi l’accés de la carretera RN22 entre Andorra i França, per tal d’afavorir que residents i turistes es desplacin fins al Pas de la Casa. Aquesta es la primera mesura que s’aplica per pal·liar la situació que viu aquesta població, la més afectada econòmicament per aquest tancament.

El Consell de Ministres en funcions s’ha reunit extraordinàriament aquesta tarda per tractar la situació del tancament de la carretera que connecta Andorra i França pel Pas de la Casa. Durant la reunió, el Gabinet Ministerial ha estat informat de l’evolució de les intervencions que s’estan duent a terme a la zona de l’esllavissada i han estat informats de la intensitat dels treballs que s’estan realitzant de manera ininterrompuda des del diumenge passat.

Antoni Martí ha informat als Ministres que la cartera d’Ordenament Territorial, en aquest darrer tram de Govern, l’assumirà l’actual ministre en funcions d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya.

El cap de Govern en funcions, tècnics d’Ordenament Territorial i el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres Arauz, tenen previst traslladar-se demà a la zona de l’esllavissada per fer una visita d’obres.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya