GIRONANOTICIES.COM - Logo

El diari digital d'Andorra!

23/05/2019

::
Andorra


Maria Ubach tracta aspectes de la cooperació iberoamericana amb el secretari d’Estat espanyol Pablo de Laiglesia

Andorra  -  19/12/2018  - 

Ubach i Laiglesia han fet un balanç dels diferents temes tractats i els acords arribats durant la Cimera Iberoamericana celebrada a Guatemala

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, s’ha reunit amb el secretari d’Estat de Cooperació Internacional i per a Iberoamèrica i el Carib, Juan Pablo de Laiglesia, amb el qual han tractat les relacions d’Andorra i Espanya dins la comunitat iberoamericana. Ambdós mandataris han coincidit en l’oportunitat de visibilitat que representa per al principat acollir la Cimera el 2020.

Ubach i Laiglesia han fet un balanç dels diferents temes tractats i els acords arribats durant la Cimera Iberoamericana celebrada a Guatemala. Durant la reunió mantinguda a Madrid, ambdós mandataris han acordat establir sinèrgies de col·laboració en diferents àmbits mentre Andorra assumeixi la Secretaria Protempore durant el període 2019-2020.

Maria Ubach es reuneix amb la Secretaria General Iberoamericana, Rebeca Grynspan

Durant la seva estada a Madrid, la titular d’Exteriors també s’ha trobat amb la Secretaria General Iberoamericana, Rebeca Grynspan, amb la qual han tractat l’agenda dels pròxims mesos d’Andorra amb la SEGIB i les diferents accions que ha d’emprendre el Principat un cap s’hagi fet el traspàs de Secretaria Protempore previst pel primer trimestre del 2019.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya