GIRONANOTICIES.COM - Logo

El diari digital d'Andorra!

26/06/2019

::
Andorra


Andorra i Portugal acorden impulsar la cooperació en l’àmbit multilateral

Andorra  -  01/10/2018  - 

Ubach i Santos s'han trobat aquest divendres en el marc de la 73a Assemblea General de les Nacions Unides i han pogut comentar diversos temes d'interès comú entre ambdós territoris

Maria Ubach i el ministre d'Afers Exteriors de Portugal, Augusto Santos, han acordat impulsar una col·laboració en l'àmbit multilateral, tant en el marc d'Iberoamèrica com en la Comunitat de Països de Llengua Portuguesa (CPLP) de la qual Andorra n'és membre observador des del passat mes de juliol.
D'aquesta manera, Maria Ubach ha relatat el treball previ que s'està fent en el marc de la candidatura d'Andorra per acollir la Cimera el 2020 i també han tractat els diversos temes que s'exposaran en aquest esdeveniment que tindrà lloc a Guatemala el pròxim mes de novembre. També han pogut compartir l'agenda en l'àmbit de la CPLP per als pròxims mesos.
Ubach i Santos s'han trobat aquest divendres en el marc de la 73a Assemblea General de les Nacions Unides i han pogut comentar diversos temes d'interès comú entre ambdós territoris. Ambdós han pogut fer el punt de l'actualitat política i econòmica d'Andorra i Portugal.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya