GIRONANOTICIES.COM - Logo

El diari digital d'Andorra!

25/06/2018

::
Andorra


Martí aposta perquè el Centre de Formació d’Adults continuï evolucionant per respondre a les noves demandes formatives

Andorra  -  12/10/2017  - 

Durant l’acte d’aquest vespre, els assistents han pogut veure un vídeo commemoratiu del 20è aniversari del Centre de Formació d’Adults amb declaracions de professors i alumnes

El cap de Govern, Antoni Martí, ha presidit aquest vespre l’acte de celebració del 20è aniversari de la creació del Centre de Formació d’Adults, que ha tingut lloc a la sala polivalent del Centre de Formació Professional a Aixovall. L’acte també ha comptat amb la presència del ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, i d’una nombrosa representació de la comunitat educativa.

En la seva intervenció, Antoni Martí, ha manifestat que el Centre de Formació d’Adults té principalment una doble missió: la cohesió social i el foment de l’opinió crítica, a més d’ajudar els alumnes a interpretar la realitat i formar-se una consciència ciutadana, per així obrir-se a novesoportunitats professionals.

El cap de Govern ha apostat perquè el centre continuï evolucionant i s’adapti a les noves inquietuds formatives que puguin sorgir, fent un salt qualitatiu lligat als nous reptes de la societat. En aquest sentit, ha dit que el Centre ha de poder créixer, pel que fa al nombre de formacions, i arribar així a més persones. De la mateixa manera, segons Martí, l’evolució del centre ha de continuar encaminada a l’establiment d’acords de col·laboració amb institucions del país, a la implementació del nou model de graduat lliure lligat al Pla estratègic, així com a l’ampliació de la formació en llengües estrangeres, i de la formació sobre la història d’Andorra.

Durant l’acte d’aquest vespre, els assistents han pogut veure un vídeo commemoratiu del 20è aniversari del Centre de Formació d’Adults amb declaracions de professors i alumnes. 


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya