GIRONANOTICIES.COM - Logo

El diari digital d'Andorra!

23/05/2019

::
Andorra


Gilbert Saboya presenta els projectes d’innovació d’Andorra a Madrid

Andorra  -  24/05/2018  - 

El ministre Gilbert Saboya ha afirmat que l’aposta per la innovació juntament amb la progressiva obertura econòmica que ha portat a terme el Govern, són les claus per garantir el creixement del país i que permetran a Andorra seguir consolidant-se com una destinació cada vegada més atractiva

El ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, ha exposat els projectes d’innovació que Andorra està duent a terme i ha presentat el Principat com una destinació idònia per desenvolupar iniciatives i per a la inversió estrangera. Saboya ha inaugurat la IV Jornada sobre Inversió i Negocis a Andorra que s’ha celebrat a Madrid.

En l’obertura de l’acte, Saboya ha presentat Andorra com un país referent en seguretat, benestar, atractiu turístic i innovació tecnològica. El ministre ha explicat al centenar d’assistents aplegats l'Hotel Westin Palace de la capital espanyola, l’acord amb el MIT pel qual es desenvolupen i es testen tecnologies d'avantguarda relacionades amb el Big Data amb aplicacions a les telecomunicacions o la mobilitat.

El ministre Gilbert Saboya ha afirmat que l’aposta per la innovació juntament amb la progressiva obertura econòmica que ha portat a terme el Govern, són les claus per garantir el creixement del país i que permetran a Andorra seguir consolidant-se com una destinació cada vegada més atractiva no només per als turistes sinó també per als desenvolupadors de projectes i per a les empreses.

Durant la jornada diferents representants institucionals i del teixit empresarial i financer han debatut sobre diversos conceptes que fan d'Andorra una destinació atractiva per a la inversió i els negocis.

La secretària d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació del Govern d'Espanya, Carmen Vela, ha estat l’encarregada de clausurar la jornada.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya