logo
Imprimir
-- | :hs
•ANDORRA

Martí i Espot reivindiquen la capacitació i el compromís del Cos de Bombers d’Andorra

Xavier Espot ha volgut agrair especialment el rigor i la professionalitat tots els Bombers i la lleialtat amb la qual s'ha dirigit el Cos, al marge del debat polític i de l'excessiva mediatització

El ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha reivindicat que el Cos de Bombers és el dia d'avui, imprescindible en molts àmbits de la societat. Ho ha fet en la seva intervenció durant l'acte institucional de la celebració de Sant Joan de Déu, Patró del Cos de Bombers. Per la seva part, el cap de Govern, Antoni Martí, ha afirmat que aquest Cos representa els valors de la solidaritat, de l'ajuda a les persones necessitades i de la proximitat amb la ciutadania. Un esperit que traspassa fronteres, i que també s'expressa dins del mateix cos.

El ministre Espot, ha destacat l'augment progressiu de les actuacions realitzades per aquest departament, que ha estat especialment significatiu en els serveis relacionats amb el transport sanitari. El titular d'Interior ha fet palès que aquest increment de serveis i la diversitat de la seva tipologia, demostren la necessitat creixent d'aquest Cos especial i la millora constant de la seva capacitació.

Xavier Espot ha volgut agrair especialment el rigor i la professionalitat tots els Bombers i la lleialtat amb la qual s'ha dirigit el Cos, al marge del debat polític i de l'excessiva mediatització.

Per la seva part, el cap de Govern, Antoni Martí, ha encoratjat als assistents a mantenir la vocació de servei públic i a continuar amb el compromís amb Andorra i amb la seguretat i el benestar de les seves ciutadanes i els seus ciutadans.

L'acte ha comptat amb la presència dels Síndics Generals, Vicenç Mateu i Mònica Bonell; de la ministra de Funció Pública i Reforma de l'Administració, Eva Descarrega; i del cònsol menor d'Andorra la Vella, Marc Pons, entre altres autoritats i personalitats. També han estat presents la direcció dels Bombers, efectius del Cos, i la direcció de la Policia, així com representants d'altres cossos d'ordre i salvament espanyols, catalans i francesos, que com cada any, són convidats a aquesta festivitat.




Link:
https://andorranoticies.com/noticia/9665_martiie-potreivindiquenlacapacitacioielcompromi-delco-debomber-dandorra-1.htm