logo
Imprimir
-- | :hs
•ANDORRA

La Cursa d’Enclar 2018 oferirà dos recorreguts de 16 i 10 quilòmetres

En la primera edició hi va haver una setantena d’inscrits, i la voluntat és que enguany es pugui assolir la mateixa xifra o fins i tot superar-la

El Cos de Banders ha organitzat, per al proper 21 d’abril, la segona edició de la Cursa d’Enclar. En aquesta ocasió, a més del recorregut llarg de 16 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell, s’afegeix un nou recorregut més accessible de 10 quilòmetres i 1.140 metres de desnivell.

El director del Cos de Banders, Miquel Rossell, i el cap d’unitat, Albert Cabanes, han presentat la cursa, i han recordat que els beneficis que se n’obtinguin es destinaran a l’associació Hi Arribarem.

La Cursa d’Enclar es va crear amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta zona i de proposar un esdeveniment per gaudir d’un entorn envoltat d’espècies emblemàtiques del país. A més, es vol que sigui una cursa que es diferenciï de la resta de propostes de curses de muntanya, i que es vagi consolidant en el calendari de proves similars.

En la primera edició hi va haver una setantena d’inscrits, i la voluntat és que enguany es pugui assolir la mateixa xifra o fins i tot superar-la. Així, a més del recorregut més tècnic que ja es va fer l’any passat, en aquesta edició es proposa la cursa “Enclar Exprés”, que prescindeix de les zones més tècniques i acurta el recorregut per fer-lo més accessible.

Com a novetat, aquest any a més dels premis per als primers classificats homes i dones de cada una de les curses, s’atorgarà un premi especial si els primers classificats superen el millor temps assolit l’any passat. Igualment, tots els corredors que finalitzin la cursa tindran un premi.

Amb la voluntat de fer més popular l’esdeveniment, en acabar la prova s’oferirà una arrossada popular per als corredors, i per a les persones que s’hi vulguin apuntar, per sis euros, sense participar a la cursa.

Les inscripcions s’obren aquest mateix divendres i es podran fer fins a l’11 d’abril, a un preu de 15 euros.




Link:
https://andorranoticies.com/noticia/7581_lacur-adenclar2018oferirado-recorregut-de16i10quilometre--1.htm