logo
Imprimir
-- | :hs
•ANDORRA

Comença a Andorra el cribratge massiu de retorn a l’escola amb el personal docent i el personal que intervé als centres

A partir del proper dijous 3 de setembre serà el torn dels alumnes que, separats per nivells educatius, aniran passant a fer-se les proves

Aquest dimarts ha començat el cribratge massiu de retorn a l’escola que s’ha iniciat amb el personal docent i no docent i el personal d’altres entitats que intervé a les escoles. Concretament, entre avui i demà, es faran les proves al personal del sistema educatiu andorrà, del sistema educatiu espanyol i al de la FPNSM.

Pel que fa al personal del sistema educatiu francès, està previst que passin pels stoplabs situats a la 4a planta de l’aparcament Centre Ciutat d’Andorra la Vella el pròxim dia 7 de setembre. També està convocat els que intervenen d’una o altra forma a la vida escolar, AMPES, menjadors, activitats, transport, etc.

Així, entre avui i demà, s’han convocat més de 2.000 treballadors que ja s’han inscrit voluntàriament per passar la prova, el que suposa més del 80% del total.

A partir del proper dijous 3 de setembre serà el torn dels alumnes que, separats per nivells educatius, aniran passant a fer-se les proves. Gairebé 9.000 alumnes estan cridats a fer-se els tests TMA i de seroprevalença entre els dies 3 i 12 de setembre.

Els docents i estudiants universitaris estan convocats la tarda del 12 de setembre.

Les dues proves s’efectuaran en el mateix moment en l’stoplab habilitat a la 4a planta de l’aparcament Centre Ciutat d’Andorra la Vella (aparcament vertical al costat de l’edifici del Govern, planta 4). Els convocats han d’anar en la data i l’hora indicats preferentment amb els seus vehicles (quan no en disposin), per l’accés de la Plaça Rebés.




Link:
https://andorranoticies.com/noticia/59241_comencaaandorraelcribratgema-iuderetornale-colaambelper-onaldocentielper-onalqueinterveal-centre--1.htm