logo
Imprimir
-- | :hs
•ANDORRA

Espot es reuneix amb la directora executiva d’Unicef i referma el compromís del Govern amb el benestar dels infants

La directora executiva d’Unicef s’ha interessat per projectes ja instaurats a Andorra i que pensa que poden extrapolar-se a altres països, com ara el Consell dels Joves

El cap de Govern, Xavier Espot, ha rebut aquest dimarts a la tarda la directora executiva d’Unicef, Henrietta H. Fore, en el marc de la 64a Reunió Anual dels Comitès Nacionals d’aquesta agència de les Nacions Unides, que té lloc aquesta setmana a Andorra.

Durant la trobada, que també ha comptat amb la presència de la presidenta del comitè d’Unicef Andorra, Laura Álvarez, Espot ha posat en relleu el compromís de l’Executiu amb el benestar dels infants del país i amb els projectes de cooperació internacional que donen assistència a les necessitats de nens i nenes d’arreu del món. El cap de Govern ha recordat els avenços que ha fet el país en els darrers anys en aquest àmbit amb mesures legislatives.

La directora executiva d’Unicef s’ha interessat per projectes ja instaurats a Andorra i que pensa que poden extrapolar-se a altres països, com ara el Consell dels Joves. També ha lloat el fet que les set parròquies del Principat hagin esdevingut el primer país del món en què totes les seves corporacions locals tenen el guardó d’“Amigues de la Infància”.

Així mateix, Xavier Espot ha destacat el treball governamental per fer de la inclusió dels més petits, l’educació dels joves i l’accés a una vida digna per part dels col·lectius més vulnerables “una de les nostres principals polítiques” i s’ha emplaçat a seguir participant amb Unicef en més projectes de col·laboració internacional.

La Reunió Anual dels Comitès Nacionals d’Unicef aplegarà les delegacions dels diferents països que formen part de l’ONG amb l’objectiu de treballar conjuntament per impulsar accions dirigides a millorar la qualitat de vida entre la infància i l’adolescència.

Precisament, l’any vinent el Comitè Nacional d’Andorra d’Unicef celebra el seu 25è aniversari com a organització no governamental, sense ànim de lucre, que dona suport als objectius d’Unicef.




Link:
https://andorranoticies.com/noticia/38835_e-pote-reuneixambladirectoraexecutivadunicefirefermaelcompromi-delgovernambelbene-tardel-infant--1.htm