logo
Imprimir
-- | :hs
•ANDORRA

El Govern nomena a Jordi Boixader com a director adjunt del Departament de Policia

Properament també es portaran a terme canvis puntuals dins les diferents àrees que conformen l'organigrama del Cos de Policia per millorar l'eficàcia de les tasques policials

El Govern ha aprovat, a proposta del ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, el Decret de nomenament de Jordi Boixader com a director adjunt del Departament de Policia. El nou càrrec es farà efectiu dins l'organigrama actual de la Policia un cop es publiqui al BOPA.

Jordi Boixader ocuparà el càrrec de director adjunt del Departament de la Policia, juntament amb els directors adjunts que actualment ja assumeixen aquesta funció, Bruno Lasne i Miquel Àngel Barbolla. D'aquesta manera s'ha volgut configurar una Direcció més àmplia que permeti fer front amb millors garanties als nous reptes als quals ha de fer front el Cos de Policia.

A més, s'ha decidit que la Direcció del Cos de Policia s'exerceixi d'ara endavant des d'una perspectiva més tranversal. Per aquest motiu, a partir d'ara els directors adjunts ja no seran, al mateix temps, caps d'una divisió concreta del Cos de Policia, les quals s'eliminen, i tots dirigiran conjuntament les diferents àrees del Cos de Policia. No obstant això, és possible que puntualment els diferents directors adjunts es dediquin més concretament a la supervisió d'una o una altra àrea, segons les necessitats conjunturals de cada moment.

Igualment, Bruno Lasne, a banda de continuar exercint les funcions de director adjunt, exercirà funcions de coordinació de les quatre àrees que conformen el Cos i de tots els directors adjunts.

Properament també es portaran a terme canvis puntuals dins les diferents àrees que conformen l'organigrama del Cos de Policia per millorar l'eficàcia de les tasques policials, incidint més en l'especialització de les funcions que té atribuïdes, i poder assumir adequadament les noves competències que s'han anat atribuint al Cos en els darrers temps, especialment en relació amb els jocs d'atzar, els delictes de contraban o en matèria antiterrorista.

Jordi Boixader va ingressar al Cos de Policia l'any 1983. El 1990 va ser promogut com a sots oficial i el 1997 com a sotsoficial de primera. Boixader és oficial de la Policia des del 2005. Dins les seves responsabilitats ha ocupat el càrrec de cap de la Unitat de Circulació, cap de la Unitat de Fronteres i Estrangeria i sots cap de l'Àrea Tècnica, entre els anys 1992 i el 2007. Va ser nomenat director del Cos de Bombers, l'any 2007, càrrec que va ocupar fins al 2009, quan va retornar al Cos de Policia, com a cap de la Unitat de Projectes i Recursos i cap de la Unitat d'Enquestes. Des de l'any 2014 i fins a l'actualitat, ha ocupat el càrrec de cap de la Unitat d'Investigació Criminal General.




Link:
https://andorranoticies.com/noticia/3696_elgovernnomenaajordiboixadercomadirectoradjuntdeldepartamentdepolicia-1.htm