logo
Imprimir
-- | :hs
•ANDORRA

L’ONCA i Maxime Bazerque actuen al festival Colors de Música d’Escaldes-Engordany

La proposta, per tant, uneix la 35a edició del festival Colors de Música, els 26 anys de l’ONCA i el 6è aniversari del Concurs Internacional Andorra Sax Fest

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra -entitat impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà- informa que el dimarts 16 de juliol oferirà una actuació en format de quartet, amb Alex Arajol i Francesc Planella (violins), Laia Capdevila (viola) i Mireia Planas (violoncel), acompanyant un dels premiats del 6è Concurs Internacional Andorra Sax Fest 2019, Maxime Bazerque, dins el festival Colors de Música d’Escaldes-Engordany. L’actuació tindrà lloc a les 19.30 h a la plaça Coprínceps.

A petició del Comú d’Escaldes-Engordany i de l’organització de l’Andorra Sax Fest, s’ha dissenyat un programa expressament per l’ocasió amb obres d’autors essencials de la història de la música, com Wolfgang Amadeus Mozart, Camille Saint-Saëns, Gabriel Fauré, Sergei Rachmaninoff i Antonio Vivaldi, visionades per a saxofon baríton. El programa es tancarà amb una peça de l’autor Jean-Charles Richard.

La proposta, per tant, uneix la 35a edició del festival Colors de Música, els 26 anys de l’ONCA i el 6è aniversari del Concurs Internacional Andorra Sax Fest.




Link:
https://andorranoticies.com/noticia/34079_loncaimaximebazerqueactuenalfe-tivalcolor-demu-icade-calde-engordany-1.htm