logo
Imprimir
-- | :hs
•ANDORRA

Andorra participa en una Trobada d’Alt Nivell de Representants Ministerials i Institucionals de Cultura d’Iberoamèrica

Durant les jornades de treball s’ha organitzat diverses conferències i ponències per tractar la vigència de la carta cultural iberoamericana

La directora de Cultura i el director del Departament de Política Lingüística, Montserrat Planelles i Sergi Valdés, participen en la Trobada d’Alt Nivell de Representants Ministerials i Institucionals de Cultura d’Iberoamèrica que se celebra per primera vegada a Brasil, Sao Pablo. La trobada, organitzada per l’Organització d’Estats Iberoamericans per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (OEI), té com a objectiu establir un diàleg entre els principals actors institucionals i governamentals en l’àrea de la cultura iberoamericana per expandir la promoció i la economia creativa.

La iniciativa forma part de l’agenda d’activitats de l’organització i està en la línia amb els tres eixos principals d’actuació: educació, ciència i cultura. El diàleg cultural reflexa la feina conjunta desenvolupada per als 23 països que formen part de la OEI.

Durant les jornades de treball s’ha organitzat diverses conferències i ponències per tractar la vigència de la carta cultural iberoamericana; el foment de les indústries culturals i creatives; la cultura, la ciutadania i la transformació social així com el finançament de la cultura, entre altres.




Link:
https://andorranoticies.com/noticia/33657_andorraparticipaenunatrobadadaltnivellderepre-entant-mini-terial-iin-titucional-deculturadiberoamerica-1.htm