logo
Imprimir
-- | :hs
•ANDORRA

Torna el Black Friday a Andorra els dies 24, 25 i 26 de novembre

Aquest esdeveniment, que ja es comença a consolidar al Principat, oferirà diversos descomptes i promocions que proposaran els establiments comercials que se sumin a aquesta iniciativa

Un any més torna a Andorra el Black Friday que es celebrarà durant els dies 24, 25 i 26 de novembre. Aquest esdeveniment, que ja es comença a consolidar al Principat, oferirà diversos descomptes i promocions que proposaran els establiments comercials que se sumin a aquesta iniciativa.

Per tercer any consecutiu, Andorra Turisme posarà en marxa una campanya de comunicació als mercats de proximitat per donar a conèixer aquest esdeveniment i que es realitzarà del 16 al 24 de novembre. En concret, s’activaran insercions publicitàries en diversos mitjans de premsa escrita de Catalunya i pel sud de França es faran insercions a premsa i comunicació online. El Black Friday va néixer cap als anys 60 als Estats Units i des de llavors, s’ha estès arreu de tot el món, convertint-se en una tradició comercial, a més d’un referent per l’inici de la temporada de les compres de Nadal. Andorra s’afegeix a aquesta iniciativa comercial, amb l’objectiu d’atreure turistes interessats en l’oferta de shopping del país.




Link:
https://andorranoticies.com/noticia/2974_tornaelblackfridayaandorrael-die-2425i26denovembre-1.htm