logo
Imprimir
-- | :hs
•ANDORRA

Andorra inaugura el nou eix comercial The Shopping Mile amb una exposició única de Mickey Mouse

Amb motiu de l'obertura d'aquesta nova zona comercial es va inaugurar l´exposició Art Mickey en homenatge a Mickey Mouse, que celebra el seu 90è aniversari i es podrà visitar únicament a Andorra fins el 25 d'abril

El Principat d´Andorra va acollir el dissabte passat 2 de febrer la inauguració del nou Eix Comercial d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany (ECAEE), The Shopping Mile, que agrupa les avingudes Meritxell i Carlemany i la zona annexa de Fener Boulevard.

Amb motiu de l'obertura d'aquesta nova zona comercial es va inaugurar l´exposició Art Mickey en homenatge a Mickey Mouse, que celebra el seu 90è aniversari i es podrà visitar únicament a Andorra fins el 25 d'abril.

L'exposició Art Mickey és una mostra a l'aire lliure formada per onze figures de reinterpretacions de Mickey Mouse situades en onze localitzacions exteriors d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Les figures medeixen 2,4 metres d'alçada i compten amb la silueta del popular personatge de Disney tematitzat de diferents maneres però conservant els trets més icònics del personatge de Disney: en tonalitats daurades, platejades, amb brillants, en diferents estampats, com esquiador,..

The Shopping Mile és una zona parcialment per a vianants que té com a objectiu principal oferir al visitant una experiència de compra d'alt valor afegit ja que és precisament en aquest eix comercial on es concentren la majoria de les botigues amb les últimes tendències de moda i complements, electrònica, esports, gastronomia, joieries i perfumeries de les principals marques internacionals. En aquest sentit, s'unifiquen les principals zones comercials del centre urbà del país en un mateix espai que compta amb una distància d'una milla de recorregut.




Link:
https://andorranoticies.com/noticia/25657_andorrainauguraelnoueixcomercialthe-hoppingmileambunaexpo-iciounicademickeymou-e-1.htm