logo
Imprimir
-- | :hs
•ANDORRA

S'adjudiquen els treballs de millora d'accessibilitat del camí ral sota la boca nord del túnel del pont Pla

L'adjudicació, mitjançant concurs públic nacional, de la fase 5 dels treballs de construcció del la passarel·la ha recaigut en l'empresa Locub S.A, per un import de 62.107,60 euros

El Consell de Ministres ha aprovat avui, a proposta de la titular de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, l'adjudicació dels treballs de construcció d'una passarel·la sota la boca nord del túnel del pont Pla del camí ral.

D'aquesta manera es millorarà l'accessibilitat de les persones i dels animals amb la construcció d'aquesta passarel·la que substituirà les escales actuals.

Aquest camí forma part del Pla sectorial d'infraestructures verdes publicat avui al BOPA i contemplat en l'Estratègia nacional del paisatge, amb la finalitat de connectar per camí els nuclis urbans amb el parc natural de Sorteny amb l'objectiu d'acostar la natura d'una manera fàcil. El Pla d'infraestructures verdes es va completant, i aquest dilluns s'ha inaugurat el tram de camí de la Cortinada a Ansalonga, que ja està obert al públic.

L'adjudicació, mitjançant concurs públic nacional, de la fase 5 dels treballs de construcció del la passarel·la ha recaigut en l'empresa Locub S.A, per un import de 62.107,60 euros.




Link:
https://andorranoticies.com/noticia/17372_-adjudiquenel-treball-demilloradacce-ibilitatdelcamiral-otalabocanorddeltuneldelpontpla-1.htm