logo
Imprimir
14-07-2018 | 19:42hs
•ANDORRA

S’acaba una nova edició del Nike Camp repleta d’estrelles

El campus ha comptat amb 970 participants d’11 països

El Nike Camp ha posat aquest dissabte el punt i final a la seva vint-i-unena edició. L’Estadi Nacional d’Andorra i el Pavelló de Govern han estat els epicentres d’una gran festa que ha servit per acomiadar dues setmanes en les què l’esport ha estat el gran protagonista.

Juanjo Rovira, director del Nike Camp, ha qualificat aquesta edició del campus com “una de les millors de la història” i ha assegurat que l’any vinent “espera que encara sigui millor”. Rovira ha volgut agrair als participants “el seu gran comportament, el seu entusiasme i la seva passió per l’esport” i a les estrelles que s’han desplaçat fins a Andorra “el seu compromís i el seu altruisme per ajudar a fer feliços els nens i nenes inscrits”. El director del campus també ha tingut paraules d’agraïment pels monitors i per l’organització a qui els hi ha reconegut “la responsabilitat que han assumit per tal de transmetre els valors que el Nike Camp vol fomentar: la humilitat, el respecte pel contrari, l’esforç i la capacitat de superació”.


El Nike Camp va començar l’1 de juliol amb l’arribada dels participants inscrits als campus de futbol, futbol sala i Nike Camp Pro. El 8 de juliol va arribar la segona tongada d’esportistes i es va iniciar el segon torn, en el qual el futbol sala va donar pas al de bàsquet.

El campus de futbol ha celebrat la seva vintena edició amb diversos convidats de categoria. Al llarg de la primera setmana, cracks com Sergio Gómez (Borussia Dortmund), Alexia Putellas (FC Barcelona) o Iñaki Williams (Athletic Club) es van desplaçar fins a Andorra per realitzar diverses activitats amb els participants. Posteriorment, els esportistes del segon torn han pogut jugar, fotografiar-se i rebre els consells dels jugadors del Barça Denis Suárez i Riqui Puig.

El campus de bàsquet ha viscut una de les seves edicions més emotives en el seu vint-i-unè aniversari. L’estrella de la setmana ha estat Juan Carlos Navarro, que ha visitat als participants del Nike Camp per vintena vegada consecutiva. Aquest fet li ha valgut l’homenatge dels nens i nenes, l’organització i la seva família. A banda de “la bomba”, el campus també ha comptat amb la presència d’estrelles de l’ACB de la talla de Víctor Claver i Pierre Oriola (FC Barcelona), Guillem Vives i Alberto Abalde (Valencia Basket), Pablo Aguilar (CB Gran Canaria) i Xabi López-Arostegui (CB Joventut de Badalona). Pel que fa al futbol sala, les figures han estat Ferrao (FC Barcelona Lassa) i Javi Rodríguez. Aquest últim ha sigut l’encarregat de dirigir el campus, que enguany complia la seva segona edició.

Paral·lelament s’ha realitzat el Nike Camp PRO, on futbolistes d’entre 16 i 19 anys, a més dels entrenaments, també han rebut formació en aspectes físics, nutricionals i d’altres àrees, necessàries per donar el darrer pas al futbol professional. En total, el Nike Camp ha comptat amb un total de 970 participants –920 nois i 50 noies–, dividits entre els 425 del primer torn i els 545 del segon. De tots aquests, 770 han participat a les estades de futbol i Nike Camp Pro, 150 ho han fet a les de bàsquet i 50 a les de futbol sala. Tots ells se sumen als més de 16.000 esportistes que han passat per aquest campus al llarg de la seva història.

Una de les característiques d’aquesta edició ha estat la gran multiculturalitat que hi ha hagut, i és que s’han desplaçat cap a Andorra participants d’11 països: Espanya, Andorra, Marroc, Estats Units, Rússia, Ucraïna, Regne Unit, França, Bèlgica i Índia. A nivell espanyol, el campus ha comptat amb esportistes de Catalunya, Madrid, València, el País Basc, Aragó, Navarra, Illes Canàries, Andalusia i Balears.
 




Link:
https://andorranoticies.com/noticia/16401_-acabaunanovaediciodelnikecamprepletade-trelle--1.htm