logo
Imprimir
-- | :hs
•ANDORRA

Martí destaca la contribució de la Universitat d'Andorra a l'evolució del país

En l'acte d'aquest matí, la Universitat d'Andorra també ha fet pública la seva memòria del curs 2016-2017

El cap de Govern, Antoni Martí, ha inaugurat avui el curs acadèmic 2017-2018 de la Universitat d'Andorra (UdA), que enguany compleix els seus 30 anys de creació.

L'acte s'ha celebrat al Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià de Lòria, amb la participació del rector de la UdA, Miquel Nicolau, i del cònsol menor lauredià, Julià Call, i la presència de nombroses autoritats locals i nacionals, entre ells, el ministre d'Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover; i el ministre de Salut, Carles Alvarez; així com una àmplia representació de la comunitat educativa de la UdA, entre alumnes i professors.

En la seva intervenció, el cap de Govern, Antoni Martí, ha manifestat que la Universitat d'Andorra ha acompanyat, des de la seva posada en marxa, l'evolució del Principat que en l'actualitat ha esdevingut una societat i una economia obertes, modernes, de qualitat i amb capacitat per tornar a oferir oportunitats als seus ciutadans.

Antoni Martí ha ressaltat que l'aportació de la UdA al procés evolutiu d'Andorra ha estat doble: formant noves generacions d'andorrans amb estudis que els permeten desenvolupar una carrera professional al nostre país, i contribuint a l'especialització i a la formació continuada amb una àmplia oferta d'extensió universitària.
En aquest sentit, el cap de Govern, ha posat de relleu que la Universitat d'Andorra és un servei per a tota la societat per formar els professionals amb estudis específics i variats, que requerirà l'economia d'Andorra diversificada i connectada amb l'entorn europeu.

En l'acte d'aquest matí, la Universitat d'Andorra també ha fet pública la seva memòria del curs 2016-2017, i ha lliurat els diplomes a la 27a promoció de titulats. La doctora en Ciència dels Materials i Enginyeria Metal•lúrgica per la Universitat Politècnica de Catalunya i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia , Núria Salán Ballesteros, ha pronunciat la conferència inaugural, titulada «Dones, ciència i tecnologia: una carrera de fons» en què ha parlat de la poca visibilitat de la dona a l'àmbit.




Link:
https://andorranoticies.com/noticia/1282_martide-tacalacontribuciodelauniver-itatdandorraalevoluciodelpai--2.htm