logo
Imprimir
-- | :hs
•ANDORRA

Govern i Comuns defineixen els protocols d’observació dels cabals dels rius

A la reunió han participat representants de Protecció Civil, Medi Ambient, l’Oficina del Canvi Climàtic, l’OBSA, la Unitat d’Aigües, el Servei Meteorològic, Urbanisme, COEX, Banders, Bombers, l’IEA i Protecció Civil dels diferents comuns

L’edifici administratiu del Prat del Rull ha acollit aquest matí una reunió tècnica per analitzar la situació del cabal dels rius en l’actual moment de la fosa de la neu. Durant la trobada de treball, que s’emmarca en les reunions habituals que mantenen els diferents departaments concernits del Govern i dels Comuns, s’ha definit l’organització de les funcions d’observació i tramesa d’informació prevista pels mesos vinents.

A la reunió han participat representants de Protecció Civil, Medi Ambient, l’Oficina del Canvi Climàtic, l’OBSA, la Unitat d’Aigües, el Servei Meteorològic, Urbanisme, COEX, Banders, Bombers, l’IEA i Protecció Civil dels diferents comuns. S’ha analitzat tant les reserves com l’estat de la neu a la muntanya, els cabals actuals, la previsió meteorològica i les imatges de satèl·lit de la neu a alta muntanya. Els integrants dels diferents departaments i cossos especials han establert els llindars pels diferents protocols, actualment han establert una prealerta interna amb actuacions d’observació i control.  




Link:
https://andorranoticies.com/noticia/12531_governicomun-defineixenel-protocol-dob-ervaciodel-cabal-del-riu--1.htm